×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Noi curți reabilitate și amenajate

Proiectul privind reabilitarea curților blocurilor de locuit din municipiul Ungheni continuă și în acest an. Astfel, deja au fost reparate curțile din blocurile de pe străzile Oleg Ungureanu 7,9; Vasile Lupu 3, Bogdan Petriceicu Hasdeu 12, 14, 18. A fost reabilitată suprafața asfaltică, au fost construite trotuare și parcări.
Suprafața reabilitată constituie, în total, 4278 de metri pătrați. Numărul locurilor de parcare nou-create depășește cifra de 85.
Pentru reabilitarea celor trei curți au fost cheltuiți, din bugetul Primăriei municipiului Ungheni, 2 milioane 686 mii de lei.
Până la momentul de față, în ultimii ani au fost reconstruite și reabilitate peste 75% din toate curțile blocurilor de locuit multietajate din Ungheni.
Primăria va continua proiectul până la finalizarea reabilitării tuturor curților. În prezent, se lucrează asupra proiectelor tehnice ale reconstrucției curților rămase încă nereabilitate. Urmează alți pași, care trebuie parcurși, în conformitate cu legislația în vigoare, ca, în final, toate curțile blocurilor de locuit din municipiul Ungheni să fie bine amenajate.