×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Totul despre lemnele de foc

La solicitarea Ministerului Mediului, primăria perfectează listele cu persoanele ce au nevoie de lemn de foc, pentru ca autoritatea centrală să cunoască de ce cantitate de lemn de foc e nevoie pentru fiecare localitate în parte.

Cine poate depune cerere:
persoanele fizice (familiile) și instituțiile publice care nu dispun de alte surse de încălzire decât cu lemn de foc; familiile social vulnerabile (se va indica numele și numărul de persoane din componența familiei)

Ce informație trebuie prezentată:
numele și prenumele solicitantului, IDNP (codul personal), adresa, volumul de masă lemnoasă solicitată (în metri steri), copia buletinului de identitate cu viza de reședință

Modalitatea prezentării informației:
– direct la primărie
(de luni până vineri, între orele 8:30 – 12:00; 13:00 – 16:30), la parter;
– prin email, pe adresa: lemneungheni@gmail.com, la care expediați o cerere cu indicarea tuturor informațiilor care trebuie prezentate (vedeți mai sus) și copia buletinului de identitate cu viza de reședință;
pe docs.google.com, unde completați formularul Lemne de la MOLDSILVA.

Data limită de prezentare a informației: 29 iulie 2022.

ATENȚIE! Lemnele vor fi oferite de către Întreprinderea pentru Silvicultură  „Silva-Centru Ungheni” CONTRA PLATĂ (prețul este inclus în catalogul de prețuri, plasat pe site-ul întreprinderii Silva-Centru – http://ungheni.silvicultura.md/, la Produse și servicii). Acesta variază, la momentul de față, între 400 și 680 de lei pentru metru ster, în funcție de specie.