×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Primarul municipiului Cluj-Napoca despre vizita sa la Ungheni

După vizita sa la Ungheni, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a adresat o scrisoare primarului municipiului Ungheni, Alexandru Ambros, în care mulțumește pentru „primirea călduroasă și organizarea impecabilă a programului vizitei, în perioada 26-28 august, la manifestările dedicate Hramului municipiului Ungheni și Zilei Independenței” și menționează angajamentul primarului și al întregii echipe, care, potrivit domnului Emil Boc, s-a simțit pe tot parcursul acelor zile.
„Zilele municipiului Ungheni 2022 au reflectat în mod autentic tradițiile și valorile locale, fiind pentru toți cei prezenți un prilej de bucurie, un adevărat succes”, se arată în scrisoare.
Referindu-se la titlul „Cetățean de onoare al municipiului Ungheni”, care i-a fost conferit recent, Emil Boc a subliniat că reprezintă o mare onoare pentru el și-l dedică relației „atât de speciale” dintre Cluj-Napoca și Ungheni.
Primarul de Cluj-Napoca a apreciat întâlnirea cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, discuțiile avute cu reprezentanții delegațiilor prezente la Zilele orașului Ungheni, precum și vizitarea Parcului Central „Micul Cluj”, care, reamintim, a fost renovat cu suportul municipiului Cluj-Napoca.
La final, domnia sa și-a exprimat convingerea că relațiile dintre orașele noastre se vor intensifica.
„Vă mulțumesc că ne-ați fost alături la festivitățile prilejuite de aniversarea de 560 de ani de la prima mențiune documentară a Ungheniului. A fost o onoare atât pentru mine, cât și pentru ungheneni, să vă avem printre noi în aceste zile de sărbătoare pentru municipiul Ungheni”, se arată în scrisoarea de gratitudine, expediată de către primarul Alexandru Ambros domnului Emil Boc.