×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Primăria municipiului Ungheni a lansat Campania ”O mască donată = o viață salvată”

Primăria municipiului Ungheni a lansat Campania ”O mască donată = o viață salvată” și face apel către cetățeni, instituțiile publice, sectorul privat și asociativ să se implice pentru a ajuta împreună poporul chinez, care se confruntă, în aceste zile, cu un virus nemilos ce a secerat deja peste 400 de vieți.
Cu doar un leu – atât costă o mască de protecție – se poate salva o viață. Mai mult ca atât, împreună putem stopa răspândirea coronavirusului.
Cei ce doresc să se implice, o pot face lăsând banii în una dintre boxele instalate în următoarele unități comerciale: ”Decor”, ”Bricone”, ”Cartier Construct”, ”Star Kebab”, ”Erni”, ”Ninel”, ”Slavena”, ”Linela”; sau în instituțiile de învățământ din municipiu – liceele: ”Mihai Eminescu”, ”Gheorghe Asachi”, ”Ion Creangă”, ”Vasile Alecsandri”, ”Alexandr Pușkin”, Colegiul de Medicină.

Date bancare pentru transfer:
COD IBAN: MD91AG000000022593548180
BCMoldova Agroindbank SA
AGRNMD2X

Din banii adunați vor fi achiziționate măști de protecție și echipamente, care vor fi transmise orașului Nanchang, cu care Primăria municipiului Ungheni are semnat un Memorandum de înțelegere. Să fim alături de cei ce au nevoie de sprijin!