×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Festivitate de premiere a învingătorilor concursului ”Ideea ta pentru un municipiu european”

      Pe 3 iulie, într-o atmosferă de sărbătoare, a avut loc festivitatea de premiere a autorilor ideilor care au acumulat cele mai multe voturi în cadrul votului online privind modernizarea centrului municipiului Ungheni, desfășurat în perioada 4 – 15 iunie curent.
Evenimentul s-a produs la Teatrul de vară din Parcul Central „Micul Cluj” din Ungheni în prezența a zeci de ungheneni.
Per total, au fost menționate 30 de persoane. Primarul Alexandru Ambros le-a mulțumit tuturor pentru activism și implicare, subliniind că este mândru de ungheneni.
Notăm că, per total, au fost acumulate 11.033 de voturi.
Dânsul a precizat că-și dorește la Ungheni ”ceea ce există în toată lumea – downtown, adică centrul orașului, acolo unde toată lumea converge, își dă întâlnire; să fie un loc de care să fim mândri cu toții”.
Reamintim topul celor mai populare 3 idei:
– Reconstructia străzii Naționale cu amenajare de piste de bicicliști, reparație trotuare, renovare rețele de apeduct, amenajare spații verzi și instalare mobilier urban – 2655 voturi
– Reabilitarea Palatului de Cultură Ungheni și a zonei adiacente – 1746 voturi
– Reconstrucția Pieței Independenței într-o zonă pietonală cu elemente de atracții turistice – 1480 voturi.
Evenimentul a avut loc în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF Moldova.

       Modernizarea centrului municipiului Ungheni se va face cu asistența financiară a Uniunii Europene, în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni-cheie”, implementat de PNUD și UNICEF Moldova. Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunea Ungheni găsiți pe  www.eu4ungheni.md