×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

E timpul tinerilor activi și agili!

Tineri activi și interesați din municipiul Ungheni, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și ai instituțiilor publice s-au întrunit, pe 9 martie, într-un atelier de co-creare a grupului consultativ local „Tineri Ambasadori de Ungheni”, care va avea un rol important în realizarea Proiectului „Alege să fii Tânăr Ambasador în Ungheni!”, parte a Programului „Ungheni – Capitala Tineretului 2023”.

Printre activitățile și evenimentele prevăzute pentru Capitala Tineretului 2023, unde orice tânăr poate să se implice și să-și valorifice potențialul creator, se numără: celebrarea Programului „Ungheni – Capitala Tineretului 2023”, Programul de Granturi Mici „Schimbarea începe de la TINEri”, Outdoor „Tineri Curajoși și Călători”- Art Turism, Festivalul Art Graffiti „Bunătatea începe cu tine” și  multe altele.

În scurt timp, va fi dat publicității programul integru, cu toate activitățile prevăzute.

Evenimentul din 9 martie a fost organizat de AO „Făclia”, în parteneriat cu Primăria municipiului Ungheni. Grupul consultativ este deschis și pentru alți tineri dornici să se implice.

E timpul pentru TINErii cu:
A
– Atitudine;
G – Gândire;
I – Inovație;
L – Lideri;
I – Inițiativă.

Implicarea ta CONTEAZĂ. Părerea ta CONTEAZĂ.

ACUM, avem nevoie de sprijinul tău, pentru a face o analiză a nevoilor, aspirațiilor și așteptărilor tinerilor (persoane între 14 și 35 de ani) din Ungheni.

Accesează link-ul https://docs.google.com/forms/d/15CWe5jRuxv4vP6J76yKavRai7bpBxblts4urPl4K3vg/viewform?fbclid=IwAR0rMlYFj6YyvWo0GMt7HBgRY05xaufYGngTS5HYDk2ikp5zlO5myKcKV7o&edit_requested=true și răspunde cât mai sincer la întrebările Chestionarului propus pentru tine și semenii tăi în cadrul Proiectului „Alege să fii Tânăr Ambasador în Ungheni!”.

Proiectul respectiv este implementat de Asociația Obștească pentru Copii și Tineret „Făclia”, în parteneriat cu Primăria municipiului Ungheni, în cadrul Programului „Ungheni Capitala Tineretului 2023”, finanțat de Agenția Națională pentru Dezvoltarea Programelor și Activității de Tineret.