×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Cupa Federației la turism sportiv a revenit la Ungheni

În perioada 17-19 septembrie, la Trebujenii Orheiului s-au adunat toți cei ce practică și promovează turismul sportiv, pentru a se întrece la patru probe sportive: turism pedestru, turism montan, turism nautic, veloturism în cadrul Cupei Federației de Turism Sportiv din Republica Moldova.
Au participat sute de sportivi din 7 localități ale Republicii Moldova, inclusiv 28 de la Stația Orășenească a Tinerilor Turiști din Ungheni.
La toate cele patru probe, unghenenii au urcat pe podium. La turism nautic s-au clasat pe locul I, la veloturism și turism montan – pe locul II, iar la turism pedestru – pe locul III. Urmare a punctajului acumulat, Cupa Federației a revenit la Ungheni, după o perioadă de doi ani.
De notat că, anterior, sportivii ungheneni au obținut trofeul respectiv, care este unul transmisibl, de mai multe ori, iar una dintre cupe a rămas pentru totdeauna la Stația Orășenească a Tinerilor Turiști din Ungheni, grație faptului că a fost câștigată de trei ori consecutiv.
Succesul din anul curent se datorează antrenorilor Raisa Iurii și Ruslan Zănoagă, iar participarea la competiții a fost posibilă, datorită susținerii de către Primăria municipiului Ungheni.