×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Cu toții, la marea curățenie de primăvară!

Pe 21 martie, Primăria municipiului Ungheni a lansat Campania de curățenie de primăvară, care va dura până la 30 aprilie.
În această perioadă, se va lucra mai intens la salubrizarea locurilor publice din municipiul Ungheni, vor fi lichidate gunoiștile neautorizate, vor fi curățite platformele de gunoi, vor fi salubrizate și amenajate cimitirele. Totodată, vor avea loc lucrări de plantare a arborilor și arbuștilor.
În instituțiile preșcolare și preuniversitare vor fi desfășurate ore de educație ecologică. Va fi anunțat și un concurs pe postere și desene cu genericul „Tânăr Ecologist”.
În acest context, îndemnăm instituțiile publice, agenții economici, organizațiile neguvernamentale, locuitorii municipiului Ungheni să se implice și să participe cât mai activ la curățenia de primăvară. Doar împreună, putem face orașul nostru și mai curat, și mai verde.
Doritorii de a planta arbuști în spațiile publice pot să se adreseze la primărie, pentru a stabili locurile de plantare. Totodată, Primăria va oferi și puieți pentru plantare.
Pe parcurs, vă vom anunța despre acțiunile întreprinse, despre inițiativele frumoase și implicarea unghenenilor la plantarea arbuștilor și florilor, la curățenia spațiilor publice, a curților blocurilor de locuit și așa mai departe.
Pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Ungheni vor fi plasate regulat informații și fotografii despre Campania de curățenie de primăvară. Urmăriți-ne, ca să fiți la curent cu toate evenimentele ce au loc în municipiul Ungheni.