×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Anunț Selectare organizație abilitată de a presta serv. de org. maraton municipal și maraton transfrontalier Ungheni – Dorohoi – Ungheni, în cadrul proiectului ”Dezvoltarea transfrontalieră a transportului prietenos mediului” 1HARD/3.1/11

Selectarea organizației abilitate de a presta servicii de organizare a maratonului municipal și a maratonului transfrontalier Ungheni – Dorohoi – Ungheni, în cadrul proiectului

”Dezvoltarea transfrontalieră a transportului prietenos mediului” 1HARD/3.1/11

Primăria municipiului Ungheni, intenționează să atribuie un contract de selectare a organizației abilitate de a presta servicii de organizare a maratonului municipal și a maratonului transfrontalier Ungheni – Dorohoi – Ungheni în cadrul proiectului ”Dezvoltarea transfrontalieră a transportului prietenos mediului” 1HARD/3.1/11, cu asistență financiară oferită de Uniunea Europeană în cadrul Programul Operațional Comun România – Republica Moldova 2014 – 2020”

Anunțul de participare și specificațiile sunt disponibile pe pagina web a Primăriei municipiului Ungheni – http://ungheni.md .

Data limită pentru depunerea ofertei este: 25 august 2023, ora 16:00.

Informaţiile adiţionale posibile sau clarificările/întrebările vor fi publicate pe pagina web a Primăriei municipiului Ungheni –  http://ungheni.md .

 

Pentru informaţii suplimentare:

E-mail: primaria.ungheni@gmail.com

racovita.tatiana1@gmail.com