×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Ajutoare pentru refugiați

Un ajutor de peste Ocean…
Familia Shaun și Catia Gittard (în fotografie), ambii membri ai Comitetului Orașelor Înfrățite din Winston-Salem, Carolina de Nord (SUA), a donat 1000 $ pentru susținerea refugiaților ucraineni. Banii au fost transferați pe contul special deschis de Primărie în acest scop și vor fi folosiți pentru procurarea celor necesare pentru ucrainenii care au ales să rămână la Ungheni pe perioada în care în țara lor e război. Mulțumim, Shaun și Catia Gittard!
Winston-Salem este primul oraș cu care s-a înfrățit municipiul Ungheni. Acordul de înfrățire a fost semnat în luna august 2000. De-a lungul anilor, au avut loc numeroase evenimente comune, dedicate, în mod special, copiilor și tinerilor ungheneni.

… și de la Guvernul Republicii Moldova
Un ajutor de la Guvernul Republicii Moldova, constând din: paste, cereale, crupe, făină, ulei, sucuri, lapte praf, ceai, produse de igienă, scutece pentru copii – în total, 37 de denumiri, a fost transmis la Primăria municipiului Ungheni în ziua de 20 martie. Toate produsele vor fi distribuite refugiaților din Ucraina, care au decis să rămână, în aceste zile, la Ungheni.
De notat că ajutorul respectiv a fost intermediat de către șeful Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat, Andrei Grițco.