×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

A N U N Ț

Proiect
“Râuri fără deșeuri pentru o Mare Neagră Curată”

 

Locuitorii municipiului Ungheni și ai localităților limitrofe sunt invitați să participe la concursul de mesaje dedicat Zilei Mondiale a Mediului, devenind astfel parte a campaniei globale din 2020 „Biodiversitatea  – un apel pentru acțiune în vederea combaterii pierderii accelerate a speciilor și a degradării Eco-sistemului”.

Ziua Mondială a Mediului 2020 cheamă la acțiuni concrete pentru promovarea unui Eco-sistem sustenabil. În acest sens, Primăria municipiului Ungheni anunță lansarea concursului de mesaje „Mesajul meu eco de Ziua Mondială a Mediului”, organizat în cadrul proiectului „Râuri fără deșeuri pentru o Mare Neagră Curată” / BSB 457.

Toți locuitorii municipiului Ungheni și ai localităților limitrofe, indiferent de vârstă, sunt invitați să expedieze mesaje ecologice care să promoveze tematica Zilei Mondiale a Mediului din acest an. Participarea se face prin expedierea mesajului pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Ungheni sau pe adresa de e-mail: primaria.ungheni@gmail.com până la data de 01.06.2020.

În rezultatul concursului vor fi selectate 10 mesaje ecologice care vor fi difuzate pe ecranele LED din municipiul Ungheni în perioada 03 iunie – 12 iunie 2020.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Regulamentul concursului.

Motivație de participare: Un milion de plante și specii de animale riscă să dispară, în mare parte datorită activităților umane. Găzduită de Columbia, în parteneriat cu Germania, Ziua  Mondială a Mediului din acest an ne îndeamnă să regândim modul în care sistemele noastre economice au evoluat și impactul pe care îl au asupra mediului. Acestea sunt probleme pe care nu le putem pierde din vedere, mai ales în situația actuală de criză pandemică de coronavirus.

Proiectul BSB 457 “Râuri fără deșeuri pentru o Mare Neagră Curată” este implementat în cadrul Programului Bazinul Mării Negre 2014-2020. Partenerii proiectului sunt: Primăria municipiului Kutaisi (Partenerul lider), Primăria municipiului Ungheni (Moldova), Asociația Tehnopol Galați (România), Uniunea Oamenilor de Știință Imereti “Spectri” (Georgia).