×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Vă invităm să participați la Concursul de desen „Să protejăm râurile și mările!”

 

Proiect

Râuri fără deșeuri pentru o Mare Neagră curată”

finanțat de Comisia Europeană prin Programul Operațional Comun

Bazinul Mării Negre/ POC BMN /2014-2020

 

 

INVITAȚIE

 

 

Primăria municipiului Ungheni are plăcere de a vă invita să participați la Concursul de desen „Să protejăm râurile și mările!” desfășurat în cadrul Proiectului „Râuri fără deșeuri pentru o Mare Neagră curată” finanțat de Comisia Europeană prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre/ POC BMN /2014-2020, implementat de Primăria orașului Kutaisi în parteneriat cu Primăria municipiului Ungheni / Republica Moldova, Asociația Tehnopol din municipiul Galați/România și Uniunea Oamenilor de Știință Imereti „Spectri”/Georgia.

Concursul de desen are drept scop să crească gradul de conștientizare în rândul tinerilor privind problemele de mediu / abordările moderne de gestionare a deșeurilor și să promoveze protecția mediului, în special, protecția râurilor și a Mării Negre prin utilizarea metodelor și tehnicilor de artă vizuală.

La concursul de desen sunt încurajați să participe elevii din instituțiile preuniversitare din municipiul Ungheni și 8 localități rurale limitrofe municipiului Ungheni (com. Pîrlița, com. Sculeni, s. Costuleni, com. Valea Mare, com. Mănoilești, s. Semeni, s Zagarancea, com. Florițoaia Veche) semnatare ale Memorandumului Multilateral de Cooperare.

Concursul de desen se va desfășura în două etape: etapa internă (în școală) și competiția finală. Pentru a participa la competiția finală, fiecare școală trebuie să transmită 3-5 desene câștigătoare în cadrul competiției interne și formularul de participare completat cu datele personale ale elevului. Acestea vor fi transmise la Primăria municipiului Ungheni, bir. 205 până la data de 12 Martie 2020, ora 18:00.

Regulamentul concursului de desen „Problemele și provocările deșeurilor fluviale și marine” poate fi descărcat aici.