×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

SONDAJ ONLINE: CÂT DE RESPONSABILI SUNTEM FAȚĂ DE MEDIUL ÎNCONJURĂTOR ?

Dragi Ungheneni!

La data de 22 aprilie, aproximativ un miliard de oameni din întreaga lumea sărbătoresc Ziua Pământului, iar în vremurile bune, numeroase comunităţi organizau chiar o săptămână întreagă de activități și evenimente dedicate mediului înconjurător.

Trecem împreună printr-o perioadă deloc ușoară, care ne reamintește că noi, oamenii, trebuie să avem un comportament eco-responsabil, să fim responsabili și să manifestăm dragoste față de natură,astfel, să lăsăm moștenire generațiilor viitoare un mediu înconjurător sănătos.

În acest context, reieșind din condițiile create, pentru a consemna Ziua Pământului, Primăria municipiului Ungheni organizează un sondaj în cadrul Proiectului „ Râuri fără deșeuri pentru o Mare Neagră curată/Waste Free Rivers for a Clean Black Sea”, finanțat de Comisia Europeană prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre/ POC BMN/ 2014-2020, implementat de Primăria orașului Kutaisi din Georgia, în parteneriat cu Primăria municipiului Ungheni/ Republica Moldova, Asociația Tehnopol din municipiul Galați/România și Uniunea Oamenilor de Știinţă Imereti „Spectri”/Georgia.

Eco-responsabilitatea resprezintă angajamentul pe care îl luăm fiecare dintre noi la nivel individual sau de grup pentru limitarea impactului negativ asupra mediului. Împreună să economisim resursele naturale și să protejăm mediului înconjurător. Planeta Pământ este a tuturor!

Vă invităm să participați la un sondaj privind gradul de responsabilitate a cetățenilor față de mediul înconjurător, care se desfășoară în perioada 14-22 aprilie 2020. În acest scop, vă rugăm, să bifați punctajul ales de Dvs.: (0-3/ foarte rar; 4 – 7/din când în când, 8 – 10/ întotdeauna) accesând acest link:

https://forms.gle/br9jy2iACRTYjsTTA

 

VĂ MULȚUMIM!