×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Regulament pentru Târgul de Crăciun Ediția 2023

1.Descrierea evenimentului

1.1 Primăria municipiului Ungheni organizează în Piața Independenței evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă „Târgul de Crăciun”, ediția 2023.

1.2 Obiectivul principal al evenimentului este promovarea creației și tradițiilor autentice, încurajând participarea cu produse de meșteșug, obiecte realizate manual și preparate autohtone, în concordanță cu tematica Sărbătorii Crăciunului.

1.3 Data și ora evenimentului: 21 decembrie, începând cu ora 16:00.

1.4 Locația evenimentului: Piața Independenței, municipiul Ungheni.

 

2.Eligibilitatea participanților

2.1 Pot participa la Târgul de Crăciun entități juridice (SRL, II, S.A.), persoane fizice, instituții, asociații și organizații neguvernamentale.

2.2 Înscrierea se realizează prin completarea unui singur formular de înscriere, obligatoriu pentru toate categoriile de participanți.

2.3 În formular, participanții trebuie să completeze toate informațiile obligatorii și să specifice disponibilitatea de a participa la târg și în alte zile în perioada 21 decembrie – 7 ianuarie.

 

3.Condiții juridice pentru entitățile juridice

3.1 Entitățile juridice (SRL, II, S.A.) trebuie să îndeplinească anumite condiții juridice pentru a permite comercializarea produselor alimentare și nealimentare și obținerea autorizației de comerț. Detalii suplimentare vor fi clarificate după înregistrare cu specialistul pe comerț.

 

4.Materiale biodegradabile

4.1 Participanții la Târgul de Crăciun, atât în categoriile alimentare, cât și nealimentare, sunt îndemnați să utilizeze exclusiv materiale biodegradabile pentru servirea și ambalarea produselor comercializate (pahare, farfurii, linguri, furculițe, pungi de împachetare și vânzare etc.).

 

5.Dispoziții finale

5.1 Organizatorii își rezervă dreptul de a respinge orice înscriere care nu respectă condițiile specificate în prezentul regulament.

5.2 Orice aspecte neacoperite de regulament vor fi soluționate de către organizatori în mod discreționar.

5.3 Prin participarea la Târgul de Crăciun, toți participanții își exprimă acordul cu termenii și condițiile stipulate în acest regulament.

Regulamentul poate fi modificat sau actualizat de către organizatori în orice moment, cu notificare prealabilă participanților.

 

6.Facilități pentru instituțiile de educație participante

6.1 Instituțiile de învățământ preșcolar și preuniversitar care doresc să participe la Târgul de Crăciun, ediția 2023, vor beneficia de facilități speciale.

6.2 Organizatorii vor asigura instituțiilor participante mese și scaune în mod gratuit pentru a facilita desfășurarea activităților specifice evenimentului.

6.3 În vederea beneficiilor menționate, instituțiile de învățământ trebuie să menționeze necesarul de mese și scaune în formularul de înscriere și să informeze organizatorii cu privire la numărul exact de participanți din cadrul instituției.

6.4 Organizatorii își asumă responsabilitatea de a asigura mesele și scaunele în concordanță cu specificațiile transmise de către instituțiile participante.

 

7.Dispoziții finale

7.1 Orice modificări aduse regulamentului vor fi comunicate participanților în mod transparent și în timp util.

7.2 Prin participarea la Târgul de Crăciun, instituțiile de învățământ preșcolar și preuniversitar își exprimă acordul cu toate condițiile stipulate în acest regulament.

7.3 Organizatorii își rezervă dreptul de a face ajustări în facilități în funcție de necesitățile logistice și administrative ale evenimentului.

Regulamentul poate fi modificat sau actualizat de către organizatori în orice moment, cu notificare prealabilă participanților.

Detalii suplimentare la numărul de telefon: 078201203