×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Pentru dotarea cabinetelor medicale din grădinițe

Primăria Ungheni își propune să doteze cu aparatura și instrumentarul necesar cabinetele medicale din cele 7 grădinițe din municipiu.
În acest sens, a fost elaborat proiectul „Măsuri educaționale și strategii comune de reziliență educațională pentru generațiile Alfa și Z”, care a fost depus pentru finanțare în cadrul Programului Interreg NEXT România – Republica Moldova 2021-2027.
Dacă va fi acceptată finanțarea, proiectul va fi implementat în parteneriat cu Primăria Iași, care dorește să doteze cu cele necesare 6 cabinete medicale școlare.
Pe 14 februarie, primarii celor două municipii: Vitalie Vrabie (Ungheni) și Mihai Chirica (Iași), au semnat un acord de parteneriat privind implementarea acestui proiect, cu un buget de 555.155,71 euro.
La evenimentul de semnare a acordului, și primarul de Ungheni, și primarul de Iași, au reiterat dorința de a realiza împreună cât mai multe proiecte, în mod special în ceea ce ține de cultură și educație. Prezent a fost și Consulul Republicii Moldova la Iași, Ion Coșer.