×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

O nouă expoziție în holul Primăriei municipiului Ungheni

La mijlocul lunii iunie, în holul Primăriei Ungheni a fost vernisată expoziția de desene „Bravii mei cai”.

Autorul, Igor Antoci, este proaspăt absolvent al Școlii de Arte Plastice „Raisa Cojocaru” din Ungheni, deținător al unei burse de excelență, un mare iubitor de cai, el fiind și elev la Școala de hipism din Ungheni.

Cele peste 20 de lucrări, realizate în diferite tehnici, sub îndrumarea profesorului Petru Prepelița, reprezintă imagini inedite cu cai. Una dintre lucrări a fost achiziționată de Primăria municipiului Ungheni și a ajuns în orașul înfrățit Konin din Polonia, fiind dăruită cu ocazia Zilelor orașului frate polonez. De notat că denumirea localității respective provine de la cuvântul polonez koń, ceea ce înseamnă în română cal.

Expoziția lui Igor Antoci se va afla în holul Primăriei în următoarele trei săptămâni, astfel ca să poată fi văzută de cât mai multă lume.

Reamintim că, anterior, în holul Primăriei Ungheni fusese amenajată o expoziție de caricaturi a binecunoscutului caricaturist Alexandru Plăcintă, după care aceeași expoziție a fost vernisată în fața Parlamentului Republicii Moldova.

Vor urma și alte expoziții pentru a promova unghenenii talentați și locurile Ungheniului.