×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Inițiativă a tinerilor, salutată și susținută de Primăria Ungheni

Membri ai JCI Ungheni și voluntari PRO Ungheni au organizat, în ziua de 16 mai, o acțiune de salubrizare a zonelor din preajma lacului Delia.

Timp de câteva ore, au adunat zeci de saci de gunoi menajer constând, mai ales, în diverse obiecte de plastic, aruncate la nimereală de persoane iresponsabile.
Astfel, a fost curățită plaja, terenurile de lângă cele două diguri, malul lacului dinspre Ungheni Deal.

”Sigur că într-o zi este imposibil de curățit tot terenul din jurul lacului, dar este salutabilă inițiativa tinerilor, care au oferit un exemplu demn de urmat de către orice locuitor al municipiului Ungheni. Eu aș supranumi această acțiune flashmob, pentru că, se știe, orice flashmob are menirea de a trezi interesul celor din jur”, a spus primarul Alexandru Ambros, salutând, totdată, inițiativa voluntarilor. Dânsul a îndemnat unghenenii să fie resposabili, să aibă grijă de mediu și să se implice într-un număr cât mai mare în astfel de acțiuni.

Viceprimarul Dionisie Ternovschi le-a mulțumit celor ce au venit în zi de sâmbătă să aducă în ordine terenul din preajma lacului, subliniind faptul că voluntarii aduc o valoare în plus  comunității, or, deseori, întreprinderile municipale nu au resurse necesare ca să ajungă în astfel de locuri, mai greu accesibile.