×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Festivalul Familiei – un eveniment în premieră la Ungheni

26 mai – o zi specială pentru municipiul Ungheni. Cu suportul UNICEF, în contextul Zilei Europei, Primăria va organiza, în premieră, Festivalul Familiei – un eveniment ce va conține numeroase surprize și activități după placul oricui.

În zona de centru a municipiului Ungheni, pe Piața Independenței și în împrejurimi, vor fi organizate zone tematice, printre care: „Familia creativă”, „Familia unită”, „Familia informată”, „Fantezie în bucătărie”, „Familia în mișcare”, „Album de familie” etc.

Cei prezenți, indiferent de vârstă, vor avea posibilitatea să participe la diverse competiții și ateliere de creație, să experimenteze în bucătărie, să învețe lucruri noi, să admire fotografii din vechile albume ale unghenenilor, să creeze, să se inspire, să discute, să vizioneze spectacole, să se distreze.

La festival vor fi prezenți oaspeți de rang înalt, ambasadori, reprezentanți ai conducerii de vârf. În scenă vor evolua artiști originari din Ungheni, cum ar fi: Dana Marchitan, Nicolae Paliț, Valeria Marcu, Vanotek. Cu un spectacol special va veni și trupa „Acord”.
Ca de obicei, ne vor încânta colectivele artistice de la Palatul de Cultură, Centrul Cultural Multifuncțional „Regina Maria” și Școala de Muzică.

Vedeți Agenda Festivalului mai jos.

Stimați ungheneni, vă așteptăm în număr cât mai mare – părinți, bunici, copii – începând cu ora 10:00.