×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Expoziție de pictură și sculptură la muzeul din Ungheni

Muzeul de Istorie și Etnografie din Ungheni găzduiește, în aceste zile, expoziția de pictură și sculptură a plasticianului unghenean Victor Cobzac, cu genericul: „Punte peste așteptări. Între culoare și cuvânt. Revenire”. Expoziția cuprinde 71 de lucrări, număr egal cu vârsta artistului, și a fost vernisată pe 7 noiembrie.
Atât unghenenii, cât și cei care ne vizitează orașul, au șansa să ia cunoștință de cele 71 de lucrări ale maestrului, care, cu adevărat, încântă și impresionează.
Ușile muzeului sunt deschise zilnic, cu excepția zilei de sâmbătă, între orele 9.00 și 17.00.
Adresa: mun. Ungheni, str. Nicolae Bălcescu 9, Palatul de Cultură.
„Maestrul Victor Cobzac se înscrie cu brio în patrimoniul de aur al culturii unghenene și naționale Este un artist ajuns la vârsta bilanțurilor, deosebit de talentat, deosebit de prodigios, de o forță covârșitoare, posedând un stil original, inconfundabil, expresiv prin culoare și formă” –  Vasile Iucal, directorul Muzeului de istorie și Etnografie Ungheni.
„Victor Cobzac este un adevărat artist, iar ideile sale, pe care le realizează pas cu pas, sunt interesante și inovatoare. Culorile, stilul, îmbinarea între tradițional și modernism, pe care le vedem în lucrările domniei sale, impresionează. Cu siguranță, cei ce vor vizita muzeul în aceste zile vor trăi momente frumoase, admirând zecile de lucrări expuse”Marina Zamă, specialist tineret și cultură la primăria municipiului Ungheni.