×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

De Ziua Europei 2021, vă invităm să participați la inițiativa „O fotografie despre Echipa Europa/Asistența Uniunii Europene în localitatea mea!”

Dragi prieteni,

Asistența Uniunii Europene și a Statelor Membre ale UE, în calitate de #EchipaEuropa, oferită în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova, este prezentă în toate regiunile țării, prin grădinițe de copii și școli renovate, afaceri locale lansate, spitale renovate, servicii sociale mai bune, oportunități pentru studenți prin programele educaționale și de mobilitate și multe alte domenii.

Astfel, în contextul Zilei Europei 2021, vă invităm să participați la inițiativa „O fotografie despre Echipa Europa/Asistența Uniunii Europene în localitatea mea!”

Vă întrebați cum să participați? E foarte simplu! Găsiți în localitatea dumneavoastră un loc, instituție, afacere, organizație sau obiect de infrastructură care a beneficiat de suportul Uniunii Europene sau a Statelor Membre UE și faceți o fotografie și/sau un selfie, care arată acest suport. Pozele le puteți posta pe orice rețea de socializare cu #ZiuaEuropei2021 #EchipaEuropa #UEpentruLocalitateaMea #(denumirea localității).

Toți participanții se pot înscrie la tombola cu premii în perioada 10 mai-13 iunie 2021 aici: https://form.jotform.com/211075314064041

Detalii despre regulamentul activității sunt disponibile aici: https://particip.egnyte.com/dl/paSTxfscQd.

#SolidaritatePentruSănătate #ÎmpreunăMaiPuternici #EchipaEuropa #ZiuaEuropei