×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Chestionar de Mobilitate pentru Municipiul Ungheni – PMUD Ungheni

Stimați ungheneni,
Primăria Municipiului Ungheni pregătește primul Plan de Mobilitate Urbană Durabilă, prin programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Cu acest prilej vă adresăm invitația de a vă implica în procesul de planificare, prin completarea chestionarului referitor la deplasările dvs. zilnice, nevoile și preferințele de mobilitate în oraș și zona învecinată. Scopul planului este de a identifica cele mai bune soluții pentru configurarea unui sistem de transport eficient, incluziv și prietenos cu mediul, iar cel mai bun mod pentru aceasta este pornind de la nevoile locuitorilor.

Vă rugăm să transmiteți părerile dumneavoastră prin completarea chestionarului pentru Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, folosind link-ul următor
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoCnQKRe365pBfLPiyZlDvApT50cRAfdteGht_QF3BrtVU0g/formResponse

Astfel contribuiți direct la transformarea sistemului de transport pentru a obține un oraș mai verde, mai sănătos și prietenos cu pietonii și bicicliștii.

Vă mulțumim pentru implicare!