×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Centrul Regional de Resurse pentru Tineret Ungheni – reorganizat

După 16 ani de activitate, Centrul Regional de Resurse pentru Tineret, aflat în gestiunea Primăriei, va activa într-o nouă formulă, după un nou concept. Astfel, tinerii din Ungheni nu vor mai veni la Centru; va veni Centrul spre tineri.
Până nu demult, acest Centru a activat în fosta grădiniță din cartierul Ungheni Vale, care urmează să fie redeschisă pentru copii.
Inițial, Centrul Regional de Resurse pentru Tineret a fost gândit astfel, ca tinerii din tot municipiul să vină aici, unde să beneficieze de anumite servicii, ceea ce și s-a întâmplat. Au fost desfășurate numeroase evenimente, acolo se organiza, în fiecare vară, tabăra de odihnă pentru copii ”Plus Armonie”, au fost implementate proiecte pentru tineri.
”Ne-am gândit că, la momentul de față, Centrul nu trebuie să cheme tinerii la el, ci invers. Or, ei merg nu doar aici, ci și la Școala de sport, de muzică, de arte plastice, la Palatul de cultură. Deci, Centrul urmează să elaboreze proiecte pentru tineri și să le implementeze acolo unde au nevoie tinerii de ele”, a explicat primarul Alexandru Ambros.
Printr-o decizie a Consiliului Municipal din 17 iunie, au fost operate modificări în Regulamentul Centrului Regional de Resurse pentru Tineret Ungheni, aprobat în 2004, prin care s-a stabilit ca sediul Centrului Regional de Resurse pentru Tineret să fie în incinta Primăriei municipiului Ungheni. Vor activa aici trei persoane: un șef al Centrului și doi specialiști probleme tineret.