×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Apelul primarului Alexandru Ambros către ungheneni

Stimați ungheneni,
pentru ca serviciile noastre municipale să poată activa, acum, la moment, trebuie să facem tot posibilul să achităm facturile pentru serviciile deja prestate. Unii așteaptă că aceste (plăți) servicii vor fi anulate. Vă spun cu toată certitudinea, responsabilitatea: pentru ca să avem apă la robinet, pentru ca deșeurile să fie evacuate, ca să putem salubriza localitatea așa cum este nevoie, ca să facem față pandemiei, trebuie să achităm facturile.
Vreau să cer scuze și mă rog de mă iertați cei care ați vrut să auziți altceva de la mine. Dar vă spun că altă ieșire la moment nu este.

Acum este timpul să dăm exemplu de mărinimie, de compasiune, de ajutor reciproc. Fiecare dintre noi oricum are pe cineva aproape de el. Cei care au posibilități, ajutați-i pe cei care nu pot. Doar împreună putem să facem ca să reușim să ieșim din această stare complicată.
Eu sunt sigur că în momentul în care vom depune toate eforturile și ne vom face datoria: cei care trebuie să stea acasă – acasă să stea, cei care trebuie să intre în izolare – să intre în izolare, cei care muncesc – să-și facă cu cinste datoria, cei care trebuie să achite facturile, pentru că au primit aceste servicii – s-o facă; cu siguranță că astfel aduci o contribuție ca să scăpăm de această pandemie.
Doar împreună putem să ieșim din această situație complicată. Și așa va fi!

Ungheni, 6 aprilie 2020