×

Anunț Selectare organizație abilitată de a presta serv. de org. maraton municipal și maraton transfrontalier Ungheni – Dorohoi – Ungheni, în cadrul proiectului ”Dezvoltarea transfrontalieră a transportului prietenos mediului” 1HARD/3.1/11

Selectarea organizației abilitate de a presta servicii de organizare a maratonului municipal și a maratonului transfrontalier Ungheni – Dorohoi – Ungheni, în cadrul proiectului

”Dezvoltarea transfrontalieră a transportului prietenos mediului” 1HARD/3.1/11

Primăria municipiului Ungheni, intenționează să atribuie un contract de selectare a organizației abilitate de a presta servicii de organizare a maratonului municipal și a maratonului transfrontalier Ungheni – Dorohoi – Ungheni în cadrul proiectului ”Dezvoltarea transfrontalieră a transportului prietenos mediului” 1HARD/3.1/11, cu asistență financiară oferită de Uniunea Europeană în cadrul Programul Operațional Comun România – Republica Moldova 2014 – 2020”

Anunțul de participare și specificațiile sunt disponibile pe pagina web a Primăriei municipiului Ungheni – http://ungheni.md .

Data limită pentru depunerea ofertei este: 25 august 2023, ora 16:00.

Informaţiile adiţionale posibile sau clarificările/întrebările vor fi publicate pe pagina web a Primăriei municipiului Ungheni –  http://ungheni.md .

 

Pentru informaţii suplimentare:

E-mail: primaria.ungheni@gmail.com

racovita.tatiana1@gmail.com