×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Mesajul primarului Vitalie Vrabie cu ocazia finalizării Programului „Capitala Tineretului 2023”

Dragi tineri ungheneni, stimați locuitori ai municipiului Ungheni,
Astăzi ne apropiem de finalul unui proiect foarte important pentru municipiul Ungheni – „Capitala Tineretului 2023”. Am demonstrat încă o dată că Ungheniul a fost și rămâne un oraș al tinereții, un oraș al tinerilor. Împreună am organizat evenimente pentru și cu tineri, am desfășurat numeroase traininguri, concursuri, am implementat proiecte. Am înțeles mai bine ce avem de făcut în continuare ca să fim, așa cum am declarat, un oraș al tinereții, un oraș veșnic tânăr.
Transmit cuvinte de gratitudine tuturor celor care au avut încredere în noi și, în mod special, Ministerului Educației și Cercetării, Agenției Naționale de Tineret, care ne-au oferit șansa să fim pentru a doua oară în ultimii 11 ani Capitala Tineretului din Republica Moldova.
Mulțumesc organizațiilor implementatoare din Ungheni: AO „Alfa Beta”, AO „Făclia” și Centrului de Dezvoltare Personală. Mulțumesc partenerilor care s-au implicat și au contribuit la buna desfășurare a evenimentelor preconizate pentru Capitala Tineretului. Mulțumesc mass-media care a reflectat aceste evenimente. Mulțumesc tinerilor care au fost așa cum îi cunoaștem: energici, cu inițiativă, implicați, dornici de a învăța lucruri noi. Ei, tinerii noștri, au un potențial inimaginabil de mare. „Să-l punem în valoare”, este apelul meu către instituțiile publice, agenții economici, sectorul asociativ.
Dragi tineri, să nu uitați că anume voi sunteți forța motrice care mișcă și va mișca țara înainte. Vă asigurăm că vom face totul ca Ungheniul să se transforme într-un oraș, în care tinerii să se simtă și mai confortabil, să poată să-și dezvolte abilitățile, să-și facă o carieră, să creeze, să inițieze și să dezvolte afaceri, să fie auziți și ascultați.