×
Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Forum Economic Regional la Ungheni. Pe 3 martie curent!

Regiunea-cheie Ungheni are avantaje competitive economice și un potențial sporit de dezvoltare economică locală și în particular a afacerilor, care nu este valorificat pe deplin.

În perioada iulie-decembrie 2020, cu suportul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie a fost derulat un amplu exercițiu participativ de identificare a acestor avantaje competitive și a acțiunilor pe termen scurt și mediu ce vizează impulsionarea activității economice în regiune.

Forumul Economic Regional Ungheni va pune în discuție rezultatele acestui exercițiu și va prezenta potențialul economic și investițional al regiunii. Patru lanțuri valorice fac regiunea Ungheni distinctă pe piața economică regională, națională și internațională. Care sunt acestea, aflați la forum.

În cadrul evenimentului vor fi înmânate, de asemenea, certificatele de grant celor 14 câștigători ai Concursului pentru sectorul de business din regiunea Ungheni.

Evenimentul va fi difuzat live pe paginile Facebook UNDP Moldova, EU4Moldova: Regiuni-cheie, Privesc.eu.
Împreună dezvoltăm economia regiunii Ungheni!Programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, ecologică, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln EURO, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunile Ungheni şi Cahul găsiți pe www.eu4ungheni.md şi www.eu4cahul.md.