Vă invităm să participați la „FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE CÂNTEC ȘI DANS PENTRU COPII” din or. Konin, Polonia

Written by admin on 21 ianuarie 2019. Posted in Noutăți

Centrul de Cultură din Konin (Polonia) și Primăria orașului Konin invită copiii talentați și colectivele artistice din municipiul Ungheni să participe la cea de – a 40-a ediție a „Festivalului Internațional de cântec și dans pentru copii din orașul Konin”. Festivalul se va desfășura în perioada 5 – 9 iunie 2019. La festival pot participa soliști cu vârsta până la 16 ani și colectivele artistice (copii cu vârsta până la 16 ani). Doritorii de a participa la festival vor completa formularul de înregistrare până la data de 27 ianuarie 2019.

Organizatorii vor asigura costul de cazare și alimentație pentru perioada șederii în Konin a cel mult 30 de persoane. Cheltuielele de transport vor fi acoperite de către participanți.

„Festivalul Internațional de cântec și dans pentru copii” din orașul Konin este unul dintre cele mai mari evenimente culturale din Polonia. Anual, aproape 2 mii de copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani din diferite părți ale lumii (Europa, SUA, Columbia, Israel, Japonia, etc.) participă la festival. Tinerii artiști vor fi jurizați de un juriu internațional, iar evenimentul va fi intens metiatizat.

Mai multe detalii, Regulamentul de participare și Formularul de înregistrare pot fi găsite la www.festiwaldzieciecy.pl sau www.kdk.konin.pl.

Telefon de contact: 0236 2 74 39

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni