Un teren de fitness la Stadionul Municipal Ungheni

Written by admin on 7 august 2019. Posted in Fără categorie

Unghenenii vor beneficia de mai multe facilități la Stadionul Municipal. În scurt timp, pe teritoriul stadionului va fi amenajat un teren de fitness. Săptămâna aceasta a început efectuarea lucrările de terasament și de pregătire a spațiului pentru instalarea elementelor de fitness. Va fi amenajat și teritoriul din preajma terenului de fitness. Aici vor fi instalate bănci și urne de gunoi. „Vrem să extindem gama de servicii pentru cetățeni la Stadionul Municipal Ungheni și să sporim atractivitatea stadionului. Cetățenii vor avea posibilitatea să practice mai multe tipuri de activități sportive, inclusiv fitness în aer liber. Eforturile noastre sunt îndreptate spre promovarea unui mod sănătos de viață și încurajarea unghenenilor să opteze pentru un mod activ de petrecere a timpului liber”, a declarat Alexandru Ambros, primarul municipiului Ungheni.

Sunt în plină desfășurare și alte lucrări de reconstrucție și modernizare a stadionului. În locul gardului vechi, se instalează un gard din plasă specială, semitransparent. Renovate vor fi vestiarele pentru sportivi și grupul sanitar. La moment sunt schimbate geamurile vestiarelor.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni