Străzile Bernardazzi și Hașdeu inaugurate oficial după renovare capitală

Written by admin on 2 septembrie 2013. Posted in Realizate, Știri

inaugurare straziSăptămîna trecută a avut loc inaugurarea oficială a străzilor Bernardazzi și Hașdeu care au fost renovate capital.

Zeci de ungheneni și oaspeți din orașele înfrățite Reghin și Jonișkis au participat la festivitatea oficială de deschidere a străzilor.

Acest lucru a fost realizat în cadrul proiectului  ”Reparația unor porțiuni de străzi din orașul Ungheni ” costul total fiind de aproximativ 8,4 mln lei. Primăria orașului Ungheni a alocat 4 mln lei, iar suma de  4,4 mln lei a reprezentat contribuția Fondului de Investiții Sociale din Moldova.

Primarul orașului Ungheni , Alexandru Ambros prezent la eveniment a vorbit despre proiectul de reparație a acestor străzi,  subliniind  ”Primăria orașului depune toate eforturile pentru ca Ungheniul să devină un oraș mai frumos, mai civilizat și cu condiții bune de trai. Renovarea capitală a acestor străzi, precum și repararea și modernizarea trotuarelor și parcărilor reprezintă un început al realizării  acestui deziderat. ”

Victor Săculțanu, directorul SRL ”ConsViand”, firma care a executat lucrările de renovare,  a vorbit celor prezenți despre procesul de lucru. Iar, elevul LT ”Gheorghe Asachi”, Denis Butnaru a mulțumit primarului orașului Ungheni pentru străzile și trotuarele frumoase, recitînd în acest sens o poezie compusă chiar de bunica acestuia, locuitoare a orașului Ungheni.

Alexandru Ambros împreună cu directorul firmei care a efectuat lucrările de reparație au tăiat panglica, inaugurînd în mod oficial cele 2 străzi recent renovate capital.

Copii prezenți la eveniment au primit în dar baloane tricolore, iar la final pe străzile proaspăt inaugurate au fost plimbați pe gratis cu un trenuț.

Tags: , ,

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni