Şcoala de arte plastice în plină activitate

Written by admin on 9 martie 2012. Posted in Știri

Cele mai bune lucrări ale elevilor de la Şcoala de arte plastice din Ungheni au fost expediate  peste Ocean, în Statele Unite ale Americii. Este pentru a şaptea oară consecutiv cînd picturile  unghenenilor participă la Expoziţia tinerilor artişti plastici din oraşul Winston-Salem, statul Carolina de Nord, SUA.  În fiecare an, organizatorii selectează o lucrare (aşa sînt condiţiile concursului), pentru a fi premiată. În fiecare an, se propune un nou subiect pentru lucrările ce urmează a fi realizate. De data aceasta, copiii au trebuit să deseneze la tema: „Tineretul – catalizator al schimbării”.

De notat că activitatea respectivă are loc în cadrul Acordului de Înfrăţire între cele două oraşe: Ungheni şi Winston-Salem.

Decernarea premiului va avea loc, tradiţional, în luna august, de Ziua oraşului Ungheni. În acest an, va fi o aniversare mai deosebită, căci se împlinesc 550 de ani de la prima atestare documentare a localităţii.

În atenţia părinţilor!

În şedinţa din 17.02.12 Consiliul Orăşenesc  Ungheni a aprobat Regulamentul de înscriere a copiilor în instituţiile preşcolare din oraşul Ungheni. În conformitate cu acesta, pentru solicitarea unui loc în instituţia preşcolară, părinţii urmează să se adreseze, în orele de program, la secretarul Consiliului de înscriere a copiilor în instituţia preşcolară, Tatiana Talpă, bir. 203, Primăria Ungheni:
Vor fi prezentate următoarele acte:
Cererea;
– Copia adeverinţei de naştere a copilului;
– Copiile buletinelor de naştere ale părinţilor (părintelui, tutorelui)
– Certificatele de la locul de muncă al părinţilor (pentru şomeri – de la AOFM)
– Alte acte confirmative, în copie, la necesitate (documentul ce confirmă invaliditatea, de exemplu);
– Părinţii care s-au înscris anterior în listele perfectate de managerii instituţiilor preşcolare, se vor adresa  la primărie pentru confirmarea solicitării  şi prezentarea documentelor indicate mai sus.

Tags: , , , ,

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni