Sărbătoarea primului sunet la Ungheni (foto)

Written by admin on 2 septembrie 2013. Posted in Știri

Sărbătoarea primului sunet la UngheniAstăzi, 2 septembrie  în întreaga țară a răsunat primul sunet din anul de învățămînt 2013-2014. Dis-de-dimineață forfota se simțea pe străzile orașului Ungheni. Cu buchete de flori în mână, elevii au păşit pragul şcolii pentru a-şi felicita dascălii şi pentru a începe un nou an de studii.

Primarul orașului Ungheni împreună cu funcționari din cadrul primăriei au participat la ceremonia de deschiderea a noului an școlar la diferite instituții de învățămînt.

”Astăzi se dă startul unui nou an școlar. Vă doresc un an plin de realizări, note bune şi cunoştinţe vaste. Calea spre cunoştinţe, spre ştiinţă este un lucru foarte serios şi responsabil. Succese mari și reușite pe măsura eforturilor!” s-a adresat Alexandru Ambros, primarul orașului Ungheni elevilor și profesorilor LT ”Ion Creangă”.

Eduard Balan, viceprimarul orașului prezent la careul solemn dedicat primului sunet la Școala Primară ”Spiridon Vangheli” a felicitat elevii, urîndu-le mult succes, spor la învăţătură şi să ascultate de părinţi şi profesori.

Elevii și profesorii LT ”Mihai Eminescu” au fost felicitați de către viceprimarul Cristofor Codreanu, iar cei de la LT ”Gheorghe Asachi” de Dumitru Radu, viceprimar al orașului. Ambii viceprimari au adus urări de sănătate tuturor, precum și succese remarcabile. Elevii și profesorii LT ”Alexandr Pușkin” au fost felicitați de Vladimir Bantiuc, specialist Primăria Ungheni care a adresat un mesaj celor prezenți la ceremonia primului sunet.

Laurențiu Pohilă, specialist tineret și sport în cadrul Primăriei Ungheni a  participat la sărbătoarea primului sunet la LT ”Vasile Alecsandri”, adresînd cu ocazia începerii unui nou an de studii sincere felicitări profesorilor și discipolilor acestora. ” Vă doresc multă putere, sănătate, răbdare și perseverență! Într-un ceas bun!” a urat Laurențiu Pohilă.

Menționăm că, în instituţiile preuniversitare din Moldova învaţă 360 de mii de elevi, dintre care 35 de mii în clasa întîi.Sărbătoarea primului sunet la Ungheni Sărbătoarea primului sunet la Ungheni Sărbătoarea primului sunet la Ungheni

Tags: ,

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni