Primăria municipiului Ungheni susține dezvoltarea economică locală

Written by admin on 2 aprilie 2019. Posted in Fără categorie

Primăria municipiului Ungheni a aderat în 2017 la Inițiativa Uniunii Europene „Primarii pentru creștere economică” și în prezent a obținut calitatea de Membru Activ al Inițiativei prin faptul că a elaborat Planul de Dezvoltare Economică Locală (PDEL) pentru anii 2019 – 2020. PDEL a fost revizuit de către experții Băncii Mondiale, fiind considerat corespunzător abordării Inițiativei „Primarii pentru Creștere Economică”.      

Calitatea de Membru Activ a Inițiativei va oferi municipiului Ungheni oportunitatea de a atrage fonduri pentru implementarea activităților incluse în PDEL și a promova motto-ul „Ungheni – oraș dinamic și atractiv pentru vizitatori și investitori”.

Planul de Dezvoltare Economică Locală (PDEL) pentru anii 2019 – 2020 în varianta română și engleză poate fi accesat mai jos.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni