Prima zi de școala la Ungheni

Written by admin on 1 septembrie 2017. Posted in Știri

Astăzi, de unu septembrie, primul sunet de clopoțel a adunat elevi, părinți și profesori în curțile instituțiilor de învățământ din municipiul Ungheni .

Prima zi de școală a fost întâmpinată cu emoții, entuziasm și optimism de către elevii de la Școala Primară  „Spiridon Vangheli” . Prezent la ceremonia de deschidere a noului an școlar, Alexandru Ambros a adus un mesaj de felicitare elevilor, dascălilor și părinților : „Vă doresc să vă bucurați din plin de momentele irepetabile ale acestei sărbători – prima zi de școală, primul ghiozdan, prima zi în banca sunt amintiri frumoase, care rămân pentru toată viața în sufletul fiecăruia dintre noi. Fie ca anul de studii 2017 – 2018 să vă bucure cu mai multe performanțe, succese și împliniri .”

Prima lecție din acest an școlar a fost desfășurată cu genericul „Limba noastră-i o comoară”.

În acest an, în jur de 4700 de elevi au pășit pragul celor 6 instituții de învățământ din Ungheni: Școala Primară „Spiridon Vangheli”, Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”, Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Liceul Teoretic „Aleksandr Pușkin”.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni