Premieră la școala de Arte plastice din Ungheni

Written by admin on 18 iunie 2018. Posted in Noutăți

Duminică, 10 iunie 2018, în incinta Școlii de Arte Plastice din Ungheni a avut loc eveniment cultural inedit dedicat tinerilor creatori, dar și publicului larg. Este vorba de organizarea unei Galerii de Arte cu genericul „X Format”. În prezența oaspeților de onoare a fost inaugurată expoziția cu lucrările discipolilor Școlii de Arte Plastice.

Galerie de Arte cu lucrările tinerilor artiști este o premieră pentru municipiul Ungheni, dar și pentru întreaga țară. Este un eveniment important, or educația prin artă, promovarea valorilor culturale, se realizează atât în procesul de studiu, cât și prin expozițiile personale, de grup. Organizarea galeriilor de artă modernă, a taberelor de sculptură, pictură au un impact cultural direct asupra publicului larg, ne cultivă și ne educă din punct de vedere estetic, promovează arta tinerilor creatori” a declarat doamna Raisa Cojocaru, directoarea Școlii de Arte Plastice din Ungheni.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni