Poiectul ”Sisteme de siguranță și informare în traficul rutier” lansat la Ungheni

Written by admin on 10 februarie 2014. Posted in Sisteme de siguranţă şi informare în traficul rutier, Știri

Poiectul  ”Sisteme de siguranță și informare în traficul rutier” lansat la UngheniLa sfîrșitul săptămînii trecute, în  sala Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei orașului Ungheni, a avut loc lansarea oficiala a proiectului ”Sisteme de siguranță și informare în traficul rutier”.

La eveniment au participat partenerii proiectului din Municipiului Dorohoi (România), Cernăuți (Ucraina) precum și, reprezentanți ai administrației locale și serviciilor Primăriei Ungheni, agenți economici și organizații neguvernamentale.

Proiectul recet lansat, prevede instalarea camerelor de supraveghere, care vor monitoriza traficul rutier nonstop, instalarea a peste 100 de semafoare pentru pietoni precum și, montarea mai multor semne rutiere. De asemenea, vor fi schimbate semafoarele pentru traficul rutier, care au o vechime de peste 30 de ani și vor fi înoite marcajele rutiere.

În urma implementării proiectului dat,  intersecțiile din orașul Ungheni vor fi amenajate conform standardelor naționale și a celor Europene, fapt care va contribui la reducerea numărului de accidente și va crește nivelului de siguranță în traficul pietonal și cel rutier.

Proiectul ”Sisteme de siguranță și informare în traficul rutier” este finanțat de Uniune Europeană prin Programul Operațional Comun România – Ucraina – Republica Moldova.Poiectul  ”Sisteme de siguranță și informare în traficul rutier” lansat la Ungheni Poiectul  ”Sisteme de siguranță și informare în traficul rutier” lansat la Ungheni

Tags: ,

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni