Mini – expoziția produselor marca „Ungheni – 555 de ani”

Written by admin on 19 iunie 2017. Posted in Știri

Luni, 12 iunie 2017, în incinta Centrului de Informare pentru Cetățeni, Primăria orașului Ugheni, s-a desfășurat o mini-expoziție a produselor marca  „Ungheni – 555 de ani”. La expoziție au participat producătorii autohtoni „SRL Danova – Prim” și S.A. „Covoare – Ungheni”, Centrul de Poștă Ungheni, grădinițele „Tereza Sobolevschi” ,  „Andrieș” și  „Steluța” ,  Centrul de zi pentru copii și tineri „Casa pentru toți”.

În cadrul evenimentului au fost lansate produse marca „Ungheni – 555 de ani” : covorașe jubiliare, fabricate de S.A. „Covoare- Ungheni” ,  ulei de floarea soarelui de la SRL „Danova-Prim” cu eticheta „Ungheni – 555 de ani”, mărci și cărți poștale dedicate anului jubiliar create prin implicarea Î.S. „Poșta Moldovei” și a Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor. De asemenea, a fost prezentată ștampila obliterată de la Î.S. „Poșta Moldovei”, filiala Ungheni. Potrivit doamnei Parascovia  Chirinciuc, șefa Centrului de Poștă Ungheni,  începând cu luna iunie 2017 și până la finele acestui an, ștampila „Ungheni – 555 de ani” va fi aplicată pe toate expedierile poștale de nivel național și internațional.

Oaspeții prezenți la expoziției au avut posibilitatea să admire lucrări din materiale reciclabile, din lut și lucrări handmade create de copii, educatori și părinți.

Inițiativa organizării unei expoziții dedicate celei de-a 555 – a aniversări a municipiului Ungheni a fost salutată de Alexandru Ambros, primarul municipiului Ungheni, care a adus mulțumiri participanților pentru efortul depus și pentru implicare activă în activități de promovare a localității noastre.

Prezentă la eveniment, Ludmila Guzun, președinta raionului Ungheni a apreciat originalitatea lucrărilor expuse și  a exprimat convingerea că prin participarea la astfel de evenimente unghenenii dau dovadă de atitudine civică și dragoste față de orașul Ungheni.

Amintim că inițiativa de organizare a 555 de evenimente dedicate anului jubiliar „Ungheni  – 555 de ani” a fost lansată de Primăria municipiului Ungheni în parteneriat cu IP „Centrul de Resurse pentru Dezvoltare Durabilă Locală și Regională”, în luna ianuarie 2017. Până în prezent s-au desfășurat 180 evenimente la care au participate peste  20 mii de ungheneni.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni