Mesajul de felicitare al primarului Alexandru Ambros cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului

Written by admin on 27 aprilie 2019. Posted in Fără categorie

Stimați concetățeni,

În preajma Sfintelor Sărbători de Paște Vă adresez sincere felicitări și calde urări de bine.  Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, este cea mai mare și cea mai așteptată sărbătoare a creștinilor care vine să ne întărească credința și să reînvie speranța. An de an, perioada Sărbătorilor Pascale ne adună împreună la Sfânta Biserică, iar mai apoi acasă, alături de cei dragi pentru a împărtăși Marea Bucurie.

Să întâmpinăm aceste zile luminate cu sufletul curat, mai senini și mai fericiți. Bunul Dumnezeu să ne binecuvânteze doar la fapte bune şi înţelepte. Să nu uităm că, prin credință, răbdare și solidaritate putem să ne facem viața noastră și a apropiaților noștri mai bună, mai frumoasă.

Dragi ungheneni,

Fie ca Sărbătoarea divină să reverse asupra Dumneavoastră belşug și bunăstare. Vă doresc din tot sufletul să aveți parte de sănătate, putere de muncă, pace în familii, împlinirea celor mai nobile gânduri și fericirea de a petrece aceste clipe alături de cei dragi.

Hristos a Înviat !

Cu multă căldură,

Alexandru AMBROS,

Primarul municipiului Ungheni

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni