Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Voluntarilor

Written by admin on 5 decembrie 2017. Posted in Noutăți

Pe data de 5 decembrie în întreaga lume este marcată Ziua Internațională a Voluntarilor. Este o zi în care celebrăm altruismul, toleranța, bunătatea, spiritul civic și responsabilitatea socială.

Ziua Internațională a Voluntariatului este un prilej de a reitera aprecierea activității de voluntariat desfășurată de organizațiile de voluntari din municipiul Ungheni. Consider că, cei care oferă necondiționat o parte din timpul lor în favoarea comunității sunt un adevărat exemplu pentru fiecare dintre noi.

Stimați voluntari,

În numele Primăriei municipiului Ungheni, dar și personal exprim profunda recunoștință și gratitudine pentru implicarea activă în dezvoltarea localității. Vă doresc ca această experiență unică să contribuie la dezvoltarea Dumneavoastră pe plan personal, dar și profesional. Rămâneți mereu la fel de energici, plini de viață, creativi și frumoși!

Cu deosebit respect
Primarul mun. Ungheni,
Alexandru AMBROS

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni