Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Mondiale a Profesorului

Written by admin on 5 octombrie 2017. Posted in Noutăți

Onorați dascăli, profesori și educatori,

De Ziua Mondială a Profesorului, cele mai sincere gânduri și urări de bine se îndreaptă către Dumneavoastră, cei care cu multă inteligență și dărnicie creșteți oameni, luminați minți și creați caractere.

Arhitectecții societății de ieri, de azi și de mâine, continuați cu mult entuziasm, energie și creativitate să inspirați și să ajutați discipolii să-și realizeze cele mai îndrăznețe visuri.

Astăzi, când totul evoluează cu pași rapizi și schimbări permanente, suntem conștienți de faptul că educația este obiectivul primordial în viața tuturor popoarelor. Dumneavoastră, dragi profesori, vă aparține rolul esențial în educarea, cultivarea și dezvoltarea personală a fiecărui copil care pășește pragul școlii. În acest sens, permiteți-mi să exprim înalta apreciere pentru efortul, dedicația și răbdarea fără margini de care dați dovadă mereu.

Vă doresc, să aveți multă putere de muncă, sănătate și zile senine, iar performanțelor discipolilor Dumneavoastră să Vă umple sufletele de bucurie.

 

Cu deosebită stimă,
Primarul municipiului Ungheni,
Alexandru AMBROS

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni