Lucrările de reconstrucție a străzii Romană din municipiul Ungheni continuă

Written by admin on 3 mai 2019. Posted in Fără categorie

Săptămâna trecută au fost reluate lucrările de reabilitare a străzii Romană pe segmentul cuprins între Î.M. „Apă-Canal” din Ungheni și strada Alexandru cel Bun. Reconstrucția acestei porțiuni de stradă a demarat în luna octombrie, 2018, contractul cu antrepenorul fiind semnat pe durata anilor 2018-2019. „O parte a lucrărilor de reabilitare a străzii au fost realizate în toamna anului 2018.  Pe porțiunea de stradă de la Î.M. „Apă-Canal” și până la intersecție cu strada D. Cantemir au fost executate lucrări de frezare, plombare și instalare a stratului de uzură. Timpul rece nu a permis continuarea lucrărilor. Acestea au fost reluate în primăvara anului 2019. Totodată, în prima etapă de reconstrucție, o parte a lucrărilor au fost efectuate necalitativ. Primăria municipiului Ungheni a sesizat antreprenorul. Acesta a acceptat să lichideze neconformitățile, iar la moment se  repară sectoarele deteriorate”, a explicat Cristodor Codreanu, viceprimarul municipiului Ungheni.

După finisarea reparației segmentului de stradă Romană pînă la intersecție cu strada Alexandru cel Bun, vor demara lucrările de reconstrucție a străzii Decebal.  Reparația acestei străzi va fi realizată în cadrul Programului guvernamental „Drumuri bune pentru Moldova 1”.

Potrivit viceprimarului municipiului Ungheni, Cristofor Codreanu, tot în acest an se preconizează reparația a încă două segmente de stradă. Este vorba de strada Romană – porțiunea cuprinsă între străzile Decebal și Națională, și strada I. Creangă – porțiunea cuprinsă între străzile  G. Crestiuc și Romană. Reparația acestor străzi va fi realizată în cadrul Programului guvernamental „Drumuri bune pentru Moldova 2”.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni