La mulți ani Ungheni !

Written by admin on 13 iunie 2017. Posted in Știri

Duminică, 12 iunie 2017, scuarul „Grigore Vieru” din centru orașului a devenit neîncăpător pentru mulțimea de amatori de muzică bună. Școala de Muzică din Ungheni a oferit un concert inedit cu prilejul celei de-a 555- a aniversări a municipiului Ungheni, cu genericul „La mulți ani Ungheni”.

Muzică clasică,  jazz,  populară interpretată cu mult talent și iscusință de către tinerii artiști a încântat publicul care a salutat  inițiativa organizării unui concert în aer liber.

Prezent la eveniment, Petru Langa, viceprimarul municipiului Ungheni, a apreciat evoluția discipolilor Școlii de Muzică, asigurând că autoritățile vor depune efortul necesar pentru crearea condițiilor propice de dezvoltare și promovare a tinerelor talente din Ungheni.

Concertul din scuarul „Grigore Vieru” face parte din cadrul proiectului „555 de note muzicale pentru orașul Ungheni” implementat de Grupul de Inițiativă Locală „Acord”.  Acest proiect a fost finanțat prin Programul de Granturi Mici al Fundației Comunitare Ungheni, ediție specială „Ungheni – 555 de ani”. În acest sens, reprezentanții Școlii de Muzică au adus mulțumiri tuturor celor care au contribuit la reînnoirea sistemului de sonorizare a Școlii de Muzică. Astfel, grație contribuției Fundației Comunitare Ungheni,  Primăriei municipiului Ungheni, SRL „Agrosfera” și a Școlii de Muzică din Ungheni au fost procurate echipamentele necesare (boxe, microfoane, amplificator de sunet, orgă electrică) pentru  buna desfășurare a activităților de instruire în cadrul acestei instituții de învățământ.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni