Întâlniri cu cetățenii din Cartierul Ungheni Vale

Written by admin on 9 august 2019. Posted in Fără categorie

La 07 august 2019, în clădirea Grădiniței de copii din Cartierul Ungheni Vale s-a desfășurat prima ședință cu cetățenii din această regiune în cadrul proiectului „Condiții mai bune pentru copiii de vârstă preșcolară din Cartierul Ungheni Vale prin implicare civică”, implementat de Primăria municipiului Ungheni în parteneriat cu Asociația Obștească „Făclia” și Grupul de Inițiativă Locală „Pyretus” și finanțat cu suportul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone.

Eduard BALAN, viceprimarul Municipiului Ungheni, a prezentat conceptul de revitalizare urbană și etapele de elaborare a Programului de Revitalizare Urbană precum și ideile de proiecte incluse în acest program. Cetățenii, la rândul lor, s-au arătat deschiși pentru a se implica în activitățile de salubrizare prevăzute în proiect și în implementarea proiectelor din program.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni