Institutul de Politici Publice lansează Programul de granturi pentru proiecte comunitare

Written by admin on 8 noiembrie 2018. Posted in Noutăți

Institutul de Politici Publice lansează Programul de granturi mici în cadrul proiectului „Promovarea implicării societății civile în consolidarea securității comunitare“, implementat cu suportul financiar al Departamentului de Stat al SUA.

Obiectivele programului sunt:

  1. Sporirea gradului de participare a comunității în consolidarea securității și ordinii publice și în soluționarea problemelor comunitare;
  2. Dezvoltarea parteneriatelor locale dintre Autoritățile Publice Locale (APL/Primării), alte instituții descentralizate, OSC-uri și cetățeni.

Cine poate aplica: Organizațiile Societății Civile (organizații neguvernamentale) locale și naționale, care activează în una sau mai multe din localitățile (regiunile) pilotate: Cahul, Ceadâr-Lunga, Comrat, Leova, Otaci, Sângerei, Soroca, Strășeni, Ungheni.

Bugetul maxim alocat pentru un proiect este de 85,000 lei (MDL).

Durata proiectelor: maxim 8 luni.

Termenul limită de aplicare: 21 decembrie 2018, ora 18:00.

Proces de aplicare: instrucțiunile detaliate ale programului, formularul de aplicare și modelul bugetului, sunt disponibile la linkul: http://ipp.md/granturi.

Pentru detalii suplimentare sau orice întrebări legate de procesul de aplicare contactați persoanele de contact din cadrul IPP: Irina Ciumac, Manager de granturi, ir.ciumac@gmail.com, tel: 060 22 6060, 022 276 785 sau Iurie Pîntea, Coordonator de proiect, iurie_pintea@ipp.md, tel: 022 276 785.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni