Desfășurarea campaniei ecologice de toamnă în municipiul Ungheni

Written by admin on 31 octombrie 2017. Posted in Noutăți

Toamna este anotimpul care ne bucură cu priveliști frumoase, dar și perioada în care gospodarii demarează acțiuni de salubrizare și amenajare. Ne simțim bine și ne place când în jur e ordine, iar localitatea noastră este una curată și frumos amenajată.

În acest context, Primăria municipiului Ungheni anunță desfășurarea campaniei ecologice de toamnă și îndeamnă toți unghenenii, instituțiile publice, agenții economici să se implice în activitățile de salubrizare, amenajare și plantare a arborilor. Împreună vom face ordine în ogrăzi și curțile blocurilor de locuit, a instituțiilor publice, precum și pe teritoriile adiacente proprietăților private.

Campania ecologică de toamnă se va desfășura în perioada 1-30 noiembrie 2017.

Expediați pe adresa de mail a primăriei municipiului Ungheni – primaria.ungheni@gmail.com  foto cu activitățile de salubrizare și înverzire, iar noi vom aprecia eforturile Dumneavoastră!

Ne implicăm activ în campania de salubrizare și împreună participăm la îmbunătățirea imaginii municipiului Ungheni!

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni