Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova organizează pe 19 mai Orășelului European 2018 la Ungheni

Written by admin on 15 mai 2018. Posted in Noutăți

15 mai 2018,
Chișinău

Orășelul European 2018 Ungheni

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova organizează pe 19 mai – Orășelului European 2018 la Ungheni și invită toți vizitatorii în Piața Independenței, cu începere de la orele 13:00.

În cadrul Orășelului European veți regăsi corturi cu prezentări ale proiectelor finanțate de UE și veți afla informații interesante despre asistența acordată de Uniunea Europeana pentru a contribui la dezvoltarea Republicii Moldova.

De asemenea, evenimentul oferă vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de cultura și bucătăria europeană și nu numai, prin intermediul prezenței Ambasadelor Statelor Membre UE și a țărilor partenere.

Tradițional, Orășelul European va găzdui un Festival de Film și Cultură Europeană, care va fi lansat pe la orele 18:00. Pe parcursul zilei, publicul va avea ocazia să participe la o serie de activități menite să ofere o imagine de ansamblu a diversității culturale europene, cu ecranizări de filme europene și spectacole de muzică.

Vizatorii orășelului vor avea posibilitatea să participe la lecții de limbi străine, să guste din bucătăriile tradiționale europene, precum și să afle informații despre asistența UE.

Orășelul European 2018 Ungheni invită pe toți cei interesați, să participe la aceste evenimente.

Tags:

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni