Conferința Internațională a Clusterilor din Transilvania 2019

Written by admin on 4 august 2019. Posted in Fără categorie

În perioada 19-20 septembrie 2019, reprezentați ai mediului de afaceri, ai autorităților publice, universităților și sectorului de cercetare-inovare din întreaga lume își vor da întâlnire la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului – Conferința Internațională a Clusterilor din Transilvania 2019.

Evenimentul se defășoară anual și are drept scop facilitarea schimbului de informație/cunoștințe și bune practici în vederea promovării colaborării intersectoriale (Tehnologii Informaționale și de Comunicare, E-Sănătate, Industria Agro-alimentară, Energie, Industria creativă, Industria Mobilei, etc.) care să facă față provocărilor globale actuale.

Cea de-a cincea ediție a Conferinței Internaționale este organizată cu tema: „CLUSTERELE: ecositsteme generatoare de inovare și noi afaceri” și va avea loc în municipiul Cluj-Napoca din România, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative.

Unul din momentele principale ale evenimentului va fi Matchmaking session – Cluj-Napoca: International Innovation Partnership – sesiuni de întâlniri bilaterale între parteneri stabilite în prealabil prin înscriere pe platforma https://tcic2019.b2match.io/.

Având la bază un model de bună practică asociativ, evenimentul este organizat an de an de către Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord, care anul acesta reunește 5 clustere din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest, dintre care trei sunt singurele clustere din Europa Centrală și de Est care dețin eticheta de AUR în excelența de management de cluster, acordată de Secretariatul European pentru Analiza Clusterelor.

Edițiile precedente au reunit peste 1200 de participanți din 20 țări și trei continente, peste 200 de speakeri și au facilitat peste 500 de contacte la sesiunile bilaterale organizate sub umbrela Entreprise Europe Network.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni