CONCURS DE DESEN

Written by admin on 16 octombrie 2017. Posted in Fără categorie

16 octombrie 2017, Municipiul Ungheni 

CONCURS DE DESEN

ANUNŢ

În cadrul Campaniei de informare și conștientizare a populației cu privire la necesitatea și importanța colectării selective a deșeurilor de echipamente electrice și electronice desfășurată de Primăria municipiului Ungheni în parteneriat cu Grupurile de Inițiativă Locală 

Primăria municipiului Ungheni anunță organizarea în perioada 1627 octombrie 2017 a Concursului de desen cu tematica „ECO UNGHENI”, în cadrul Proiectului „Colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în orașul Ungheni” finanțat de Agenția Slovacă pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională Bratislava, Republica Slovacă.

Cu prilejul campaniei de conștientizare care are ca scop informarea privind colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și încurajarea comportamentului responsabil față de mediu, Primăria municipiului Ungheni  invită copiii și tinerii să aplice la Concursul de desen „ECO UNGHENI”.

E știut că pe copiii și tinerii noștri  îi interesează cum să protejeze natura,  să traiască într-un mediu curat și să aibă grijă de cei dragi. Deopotrivă, se cunoaște că acești copii și tineri sunt  inspirați și plini de imaginație. Așadar, copiii și tinerii sunt provocați să se înscrie la concursul de desen „ECO UNGHENI”.

1. Care este scopul concursului de desen?
Concursul de desen „ECO UNGHENI” are ca scop stimularea creativităţii copiilor și  tinerilor privind  reducerea poluării mediului  prin colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

2. Ce reprezintă concursul de desen?
La concurs se depun desenele în care copiii și tinerii își vor prezenta viziunea despre colectarea selectivă,  folosirea, stocarea sau reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice în localitățile lor. Pot  fi  prezentate desene optimiste (de tipul “AȘA DA!”), sau desene în care vor fi expuse moduri greșite de păstrare sau debarasare de astfel de aparate (de tipul “AȘA NU!”).

Copiii și tinerii  vor exprima și/sau spune în imagini cum văd ei reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice în localitățile lor. Nu e nevoie ca participanții la concurs să aibă cunostințe vaste de desen, sunt suficiente doar ideile lor interesante.

3. Cine poate participa la concurs?
La concurs pot participa copiii şi tinerii de vârstă școlară care învață în școala de arte plastice, școlile primare, liceele și colegiile din municipiul Ungheni și localitățile limitrofe. Desenele vor purta semnăturile participanţilor și datele de contact (telefon, email). 

4. Ce format trebuie să aibă desenele prezentate la concurs?
Formatul desenelor- A4 sau A3 .

5. Când și unde se depun desenele?
Desenele se vor depune în perioada 2627 octombrie 2017 la Primăria municipiului Ungheni, str. Naţională 7, bir. 501 (tel.: 236 2 53 09).

6. Criteriile de selectare a desenelor/vor fi apreciate și punctate: 

  1. viziunea privind colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice
  2. originalitatea abordării temei concursului
  3. claritatea ideilor exprimate

7. Cum şi unde vor fi prezentate rezultatele concursului?
Rezultatele Concursului de desen „ECO UNGHENI” vor fi prezentate și promovate în cadrul unei  expoziții care va fi vernisată în Holul Primăriei municipiului Ungheni. Câștigătorii locurilor I, II și III vor primi diplome și premii.

Pentru mai multe informații, telefoane de contact: 236 2 36 68; 236 2 53 09.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni