Concurs: Cel mai împodobit de sărbătorile de iarnă 2017

Written by admin on 13 decembrie 2017. Posted in Noutăți

Primăria municipiului Ungheni
Vă invită să participați concursul
Cel mai împodobit de sărbătorile de iarnă 2017

Stimați locuitori ai municipiului Ungheni,

Frumoasele Sărbători de iarnă sunt tot mai aproape, iar atmosfera și magia lor vor umple casele și vor răspândi lumină, căldură și bunăstare. Unul dintre cele mai îndrăgite momente este împodobirea și decorarea locuințelor noastre. Este o tradiție în întreaga lume ca Sfintele Sărbători de iarnă să fie întâmpinate cu multă lumină. Și în acest an Primăria municipiului Ungheni anunță desfășurarea concursului  Cel mai împodobit de sărbătorile de iarnă 2017. Suntem fascinați de farmecul decorațiunilor de iarnă, iar luminițele magice care împodobesc străzile și locuințele noastre pot crea în jur o atmosferă de poveste.

În acest sens, Primăria municipiului Ungheni îndeamnă toți unghenenii, în preajma Sărbătorilor de iarnă, să-și împodobească casa, instituțiile școlare, grădinițele, fațada centrelor comerciale și a oficiilor cu luminițe și decorațiuni de sărbătoare.

Dăm start concursului Cel mai împodobit de sărbătorile de iarnă 2017!

Fiți creativi, fiți inventivi ! Și noi vom veni în ospeție la Dumneavoastră.

Concursul se va desfășura pe categorii:

  • Persoane fizice
  • Instituții publice, agenți economici

Originalitatea  și creativitatea Dumneavoastră va fi răsplătită cu premii bănești, cadouri, diplome și promovarea pe ecranele LED din oraș și în presă.

Pentru a participa la acest concurs este nevoie să fotografiaţi exteriorul clădirii după ce a fost decorat şi să expediaţi poza pe email-ul primaria.ungheni@gmail.com, indicând adresa Dvs. și un număr de contact.

Pozele vor fi plasate pe site-ul Primăriei Ungheni www.ungheni.md şi pe pagina de Facebook (www.facebook.com/ungheni.md) spre aprecierea publicului larg. Participanții care vor acumula cele mai mule like-uri vor fi evaluați ulterior de un juriu din cadrul Primăriei municipiului Ungheni.

Învingătorii vor fi apreciați  și premiați în Ajunul Anului Nou pe stil vechi, de Sfântul Vasile. Haideți să aducem împreună lumina și farmecul Sărbătorilor de iarnă în orașul nostru!

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni