Colectează deșeurile electrice și vei fi premiat!

Written by admin on 21 mai 2018. Posted in Noutăți

Marea competiție de colectare a deșeurilor electrice între instituțiile de învățământ din municipiul Ungheni este în plină desfășurare. Primăria municipiului Ungheni încurajează elevii, profesorii și părinții să participe la colectarea deșeurilor electrice. Instituțiile care vor colecta cea mai mare cantitate de deșeuri electrice vor fi premiate.

Premiul mare pentru elevii din licee și colegii este o călătorie peste hotare, iar cei mai mici, de la grădinițe vor primi în dar elemente de joacă.

Pentru a participa la concurs reprezentanții instituțiilor de învățământ vor apela la numerele de telefon 060 08 78 48, 0236 2 33 25 și vor informa dispeceratul despre deșeurile electrice colectate. Reprezentanții SRL „AVE – Ungheni” vor prelua deșeurile electrice și le vor cântări. Evaluarea și desemnarea câștigătorilor va avea loc pe data de 28 mai 2018. Grăbiți-vă să vă înscrieți în concurs!

Pentru mai multe detalii: tel. 0 236 2 74 39

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni