Campania de salubrizare „Îmi iubesc Ungheniul curat” – în plină desfășurare

Written by admin on 10 aprilie 2017. Posted in Știri

La începutul lunii martie, Primăria orașului Ungheni a dat startul curățeniei de primăvară. Și dacă în primele săptămâni ale campaniei „Îmi iubesc Ungheniul Curat”, acțiunile de salubrizare au fost desfășurate, în mare parte, de administrația locală, în această săptămână a crescut numărul celor care s-au implicat în igienizarea orașului.

”Curățenia înseamnă sănătate”-  de acest lucru sunt siguri elevii de la Colegiul de Medicină din Ungheni. Așa că nu au stat mult pe gânduri, s-au înarmat cu mănuși, saci pentru gunoi și multă voie bună și au ieșit să facă ordine în parcul francez. Cu ajutorul lui Anatolie Popovici, agent economic și pur și simplu un cetățean activ și responsabil, care a oferit tinerilor echipamentele necesare pentru desfășurarea curățenie, au fost colectați aproximativ 100 de saci plini cu gunoaie.  Și elevii liceului teoretic „A. Pușkin” au făcut ordine în parcul francez.

La acțiunile de curățenie în parcul din preajma liceului  „Mihai Eminescu”  au participat 800 elevi și 25 cadre didactice din cadrul liceului.  Elevii au măturat, au greblat, au colectat gunoaie și au sădit trandafiri. În Parcul Central din orașul Ungheni au participat la acțiunile de salubrizare elevii liceului „Gh. Asachi”.

„Îndemnăm toți locuitorii orașului Ungheni să participe activ la acțiunile de salubrizare: în curțile blocurilor de locuit, în fața oficiilor și a magazinelor pe care le administrează, în parcuri, în curțile școlilor și a grădinițelor. Curățenia și ordinea în oraș depinde de fiecare din noi”,  a menționat , Eduard Balan, viceprimarul orașului Ungheni.

Trackback from your site.

Pagina oficiala a Republicii Moldova Pagina oficiala a Presedintelui Republicii Moldova Pagina oficiala a Parlamentului Republicii Moldova Pagina oficiala a Guvernului Republicii Moldova Consiliul raional Ungheni